Saturday, November 2, 2013

Tarikh:24 Oktober 2013 (Khamis)
Tempat:Bangunan PPKIBP SMK ARAU,Perlis

           Pada 24 Oktober 2013 (Khamis)PPKIBP SMK Arau, Perlis telah dilawati oleh rombongan dari SMK Raja Muda Musa Teluk Intan,Perak. Rombongan ini melibatkan pelajar-pelajar pendidikan khas seramai 27 orang,9 orang guru pengiring dan pembantu pengurusan murid. Rombongan bertujuan untuk melihat aktiviti-aktiviti yang dijalankan sepanjang tahun di PPKIBP SMK Arau dan bertukar-tukar fikiran untuk penambahbaikan bagi program masing-masing. Ucapan alu-aluan daripada Pengerusi Majlis, Cik Amy Saliha binti              Kamarudin
                         Taklimat dan tayangan multimedia PPKIBP SMK Arau


Pelajar-pelajar PPKIBP SMK Arau sedang bermain alat muzik yang dipimpin  oleh Cikgu Chan Bee Chin.Guru dan pelajar SMK Raja Muda Musa mencuba menghias pizza dengan meletakkan mayonis dan sos cili.
 Penyerahan cenderahati daripada wakil guru SMK Raja Muda Musa kepada Penolong Kanan Pendidikan Khas SMK Arau En .Roslan bin Othman


Bergambar kenangan bersama pelajar-pelajar MPV PPKIBP SMK Arau dengan rombongan dari SMK raja Muda Musa,Teluk Intan Perak.
Bergambar kenangan bersama Penolong Kanan Pendidikan Khas En.Roslan bin Othman, guru-guru, pembantu pengurusan murid PPKIBP SMK Arau dengan guru – guru serta pembantu pengurusan murid SMK Raja Muda Musa Teluk Intan ,Perak.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...